Broncos slog flere rekorder med sejr i Oakland

Denver Broncos og Peyton Manning fortsætter stilen mod Super Bowl, med en sikker sejr over Oakland Raiders her til aften.

Denver Broncos var i dag på besøg hos Oakland Raiders, og skulle vinde før man var sikker på at have hjemmebane igennem hele playoff.

Derfor var det også et Broncos mandskab der lagde utroligt godt for land, og sikret sig sejren i første halvleg. Her førte man nemlig hele 31-0.

Efter første halvleg lød Peyton Manning sig også bænke, og i stedet var det unge Brock Osweiler som styrede mandskabet fra Denver. Derfor satte man kun tre points mere på tavlen, og endte med en 34-14 sejr i sidste ende.

Undervejs i kampen slog Manning rekorden for flest kastet yards i en sæson. Han kastede et mere end Drew Brees tilbage i 2011. Nemlig helt præcist 5,477 yards. Dette Denver Broncos mandskab er nu også det mandskab som har scoret flest points i en sæson. Broncos scorede 595 yards, og slog Patriots' rekord på 589 points. Til sidst slog Matt Prater rekorden for flest extra points i en sæson.

Med sejren ender Denver Broncos med en 13-3 rekord. Oakland Raiders ender med en 4-12 rekord.