Der var spænding lige til det sidste, da Denver Broncos tilkæmpede sig en sejr i et tæt opgør mod Kansas City Chiefs.

Der var ingen tvivl om hvem der var forhåndsfavoritterne, da Denver Broncos på hjemmebane tog i mod divisionsrivalerne fra Kansas City Chiefs. Og som så mange andre gange før, var det Denver Broncos der kom hurtigst ud af starthullerne. På kampens første spil fra line of scrimmage, fandt Peyton Manning Emmanuel Sanders på en dyb bold, der skulle grundlægge kampens første touchdown, der blev grebet af Julius Thomas i hjørnet af endzonen.

Herefter var det som om Denver Broncos fik lidt motorproblemer, og Chiefs fik stille og roligt kæmpet sig tilbage. Først via et field goal, og da Denver heller ikke på efterfølgende drive formåede at gøre noget som helst, kunne Chiefs igen sætte point på tavlen. Alex Smith lignede nærmest en udbryderkonge på drivet, men det var Knile Davis der fik lov til at løbe bolden i endzone til Chiefsføring på 10-7.

Det var dog mere end hvad Broncos ville finde sig i, og på to klinisk præcise drive, var Denver pludselig foran 21-10 ved pausen. Først greb tight end Jacob Tamme en bold fra Manning, og med kun et minut tilbage af første halvleg, var der både præcision og lækre fødder, da Manning fandt Demariyus Thomas i endzonen.

Chiefs startede med bolden i 2. halvleg, og det med at have bolden virkede som noget Chiefs var vilde med på det drive. Efter et par gode 3. down-konverteringer, samt udisciplineret forsvarsspil af Broncos, havde Chiefs bolden i præcis 10 minutter af 3. quarter. De fik dog intet ud af det, da den brasilianske kicker Santos, missede et ellers "sikkert" field goal.

Med syv minutter tilbage af kampen fik Chiefs dog mere ud af deres boldbesiddelse. Efter et fantastisk catch af Anthony Fasano, kunne Knile Davis løbe ind for sit andet touchdown i kampen, og reducere til 17-21.

Efter et Broncos field goal med 3 minutter tilbage, fik Chiefs mulighed for at tvinge kampen ud i overtime. Alex Smith og et Broncos-forsvar, der lavede den ene penalty efter den anden, førte Chiefs inden for scoringsafstand. Helt nede på Broncos 4-yard linje måtte Smith og co. forsøge sig på 4. down med 15 sekunder tilbage i kampen. Bolden blev dog battet på line of scrimmage, og så kunne Manning og Broncos tage et knæ og sikre sig endnu en sejr.

Ikke nok med at Chiefs måtte rejse hjem med endnu et nederlag, måtte de også se både Jamaal Charles og Eric Berry forlade kampen. Begge med ankelskader.