Buffalo Bills leverede et afgørende drive som gav dem sejren med blot et sekund tilbage på uret mod Minnesota Vikings.

Buffalo Bills var her til aften favoritter da de tog imod Minnesota Vikings på hjemmebane. Med to sekunder tilbage af kampen lignede det dog, at Vikings skulle løbe med sejren.

Inden da havde en tæt kamp været på spil, hvor begge holds forsvar leverede turnovers og flot spil. Det stod 13-10 til Minnesota Vikings, som i fjerde quarter udbyggede føringen til 16-10.

Med et par minutter tilbage af kampen fik Kyle Orton en sidste chance for at hjemføre en triumf til Bills. Det så dog længe skidt ud, og især da Bills stod med en fjerde og 20 med et minut igen, så det håbløst ud. Orton klarede dog udfordringen, og holdt live i drivet. Herefter, med lige over 20 sekunder tilbage ramte han Chris Hogan på et langt kast, som dog blev stoppet på to yard linjen. Orton og Bills fik stoppet tiden med fem sekunder igen.

På det afgørende spil gik Kyle Orton til rookien Sammy Watkins, som med et sekund tilbage på uret leverede det afgørende touchdown på det korte kast. Det var hans andet touchdown på dagen, hvor han greb ni bolde til 122 yards.

Med den tætte afgørelse og en sejr på 17-16 til Bills, er Bills nu 4-3 mens Minnesota Vikings faldt ned til 2-5.